Escriu-nos! participa@canvi.cat

En el ple de dijous, hem aprovat per unanimitat una moció de suport a la població refugiada víctima dels conflictes armats a la Mediterrània, el que ens ha alegrat profundament. En aquests moments en què tots plegats acabem sentint vergonya dels nostres representants polítics a Europa quan mercadegen amb quina quantitat em toca i quina no, com si no parlessin de persones que, o surten corrent amb el que tenen posat al damunt, o els maten.

I no només per la moció en si, sinó perquè des del Fons Català de Cooperació se’ns demana als ajuntaments que col·laborem econòmicament per mirar de dur de la millor manera possible la caravana de desenes de milers de desplaçats, a proposta de CanVi, incrementarem la partida inicial de 3.000 €, a 5.790 €, un euro per vilamajorina i vilamajorí.

Pensem que, que menys que des de l’Ajuntament, simbòlicament cadascú de nosaltres posem 1 € per mirar de fer una mica més suportable una situació absolutament desesperada.

Ara mateix, és la millor manera d’ajudar a una gent que ho ha perdut tot, en molts casos, fins i tot la família.

L’equip de govern també ha recollit un altre prec nostre al respecte, perquè un membre del Fons Català de Cooperació, vingui a fer una xerrada a Vilamajor per a explicar-nos quina és la situació actual, quin és el calendari que tindrà aquesta caravana, i amb què podrem ajudar a tota aquesta gent quan arribin a Catalunya. D’aquesta manera tots plegats sortirem de molts dubtes que tenim al respecte.

Ha estat un dels moments en què et sents orgullós de ser vilamajorí.

I als refugiats, rebeu una abraçada de cadascun de nosaltres.

Share
%d bloggers like this:
Aneu a la barra d'eines