Escriu-nos! participa@canvi.cat

ENTRE  TOTS HO HEM FET POSSIBLE

 

30 de maig de 2013. Punt dissetè de l’ordre del dia del ple ordinari del nostre Ajuntament. Moció presentada per Solidaritat per a l’ampliació del pati de l’escola Joan Casas. Davant la unanimitat del claustre, de la direcció i de l’ampa en que era necessària aquesta ampliació, ja que amb la nova pista poliesportiva, no hi havia prou pati pels que no estiguessin jugant a la pista, i la negativa ni tant sols a parlar-ne per part de l’equip de govern, varem porta la moció al ple per tal de forçar que se’n parlés. I se’n va parlar, per tant, primer objectiu acomplert.

El que al principi era una negativa total a la necessitat d’ampliar el pati, va acabar amb l’aparició per art de màgia d’una proposta nova, improvitzada i totalment surrealista, en que s’ampliava cap a la riera, desmuntant la tanca, retallant el carrer fins a deixar només 3 metres, i més sense sentits. I era aquesta, o cap. La Generalitat no ho acceptaria. Vàrem parlar amb gent de la Generalitat i ens varen confirmar que era possible la primera opció sense cap problema. L’equip de govern ens seguia dient que no i que no.

Al ple del maig d’aquest any, l’Alcaldessa ens va explicar, com qui té una idea brillant i novedosa que, el pati s’ampliaria ocupant el lloc que va ocupar mentre es feien les obres, i que quedaria obert per l’us de tothom quan l’escola estigués tancada. Oh! Meravella! El que era impossible, en un any ja està fet. Per tant, segon i principal objectiu, acoplert. Els nens tenen el pati que calia, encara que sigui un any tard, per no reconèixer que l’oposició també pensa i treballa en positiu.

I com no acabem d’arribar, i som conscients de que només amb la nostra moció no s’hagués aconseguit, volem donar-vos les gràcies a tots, pares, mares, mestres, direcció, que vàreu venir al ple, ja que sense el vostre recolzament explícit a la moció, i sense que l’equip de govern sentís la vostra pressió, seguiriem sense l’ampliació del pati.

Font: Grup municipal Solidaritat Catalana

Share
%d bloggers like this:
Aneu a la barra d'eines