Escriu-nos! participa@canvi.cat

Em dic Joan Moreno i treballo com a Responsable Comercial. Tinc 53 anys, visc a “Can Miret” des de 1992. Casat i amb 2 fills que van néixer i créixer a Sant Antoni de Vilamajor. Conec aquest bonic entorn des de fa més de 40 anys.

L’any 1991, amb el fort procés especulatiu que es va produir a Barcelona, no vam dubtar a fer un canvi i traslladar-nos a viure a Sant Antoni. M’agrada integrar-me en l’entorn on visc o treballo, així com en tasques socials i comunitàries. Vaig ser President de l’Entitat Urbanística i de Conservació de “Can Miret” entre els anys 1992-1994, i soci fundador de l’AAVV de Can Miret al mateix temps que Secretari els primers anys.

Personalment, penso que necessitem un impuls al nostre municipi recolzat també en els habitants que poblem les urbanitzacions i barris. Vaig conèixer no fa gaire els integrants de Candidatura per Vilamajor, i constato que tenen les idees i la determinació per dur-ho a terme. Per part meva, intentaré aportar-hi el meu granet de sorra. Ho tinc molt clar: entre tots en farem el CANVI

Share
%d bloggers like this:
Aneu a la barra d'eines