Escriu-nos! participa@canvi.cat

La gent de CanVi tenim clar que les eleccions 27 setembre són importants, decidim el futur de Catalunya, ja en les eleccions municipals del passat mes de maig CanVi ens vàrem comprometre en donar suport al govern que surtis escollit i que treballes per fer de Catalunya un nou estat INDEPENDENT.

Us demanem que el dia 27-S no us quedeu a casa i que aneu a votar a una de les dues formacions polítiques que treballaran per fer de Catalunya un lloc millor per a viure pels vostres nets, avis, mares, germanes, cosins i tietes; per un futur millor per a tothom, voteu Independència.

El dia 27-S voteu @CUP o voteu @JuntspelSi però voteu independència.

Que diuen:

@CUP : El proper 27S no s’escollirà un govern autonòmic, sinó que es decidirà si el poble de Catalunya vol la independència i, consegüentment, iniciar un Procés Constituent per decidir com ha de ser el país que hem de construir entre tots i totes.

@JuntspelSi : Junts pel Sí és la candidatura de la societat civil, amb el suport de Convergència Democràtica de Catalunya i Esquerra Republicana, per guanyar les eleccions plebiscitàries del 27S i així construir un nou país que millori la vida de les persones.

Podeu consultar els seus programes a:

@CUP : http://cup.cat/document/programa-de-la-cup-crida-constituent-al-27s

@JuntspelSi : https://juntspelsi.cat/programa/programa?locale=ca

El dia 27-S voteu independència, voteu @Cup , voteu @JuntspelSi

foto 1

Share
%d bloggers like this:
Aneu a la barra d'eines