Escriu-nos! participa@canvi.cat

Divendres, 31 de maig de 2019

Raül Valentín, nou alcalde de Sant Antoni de Vilamajor

CanVi i PUSA segellen un acord per conformar l’equip de govern del consistori vilamajorí


Els dos partits que van obtenir millors resultats a Sant Antoni de Vilamajor en les eleccions municipals del passat 26 de maig, Candidatura per Vilamajor (CanVi) i el Partit de les Urbanitzacions de Sant Antoni (PUSA) han firmat aquesta setmana un acord de governabilitat perquè Raül Valentín sigui el nou alcalde del municipi durant els pròxims quatre anys.


“No hi ha feina més agraïda i emocionant que treballar pel municipi”, va assenyalar el cap de llista de CanVi i proper alcalde vilamajorí, Raül Valentín. Per la seva banda, el president del PUSA, Ferran Calvera, va recordar que “aquest pacte era el que marcava la lògica” i va concloure que “en un equip de govern les relacions personals també tenen molta importància”.


D’aquesta manera, el nou consistori de Sant Antoni de Vilamajor estarà conformat pels set regidors que han obtingut la suma dels dos partits, que fins als darrers comicis estaven a l’oposició. “És una fita molt important que dos partits independents com CanVi i PUSA hagin superat a Junts per Catalunya i ERC en unes eleccions marcades per la situació excepcional que està vivint el país”, va concloure Valentín.

Share
%d bloggers like this: