Escriu-nos! participa@canvi.cat

Full de ruta 2019-2031

Introducció

CanVi-Candidatura per Vilamajor no és una aventura passatgera, és un projecte de fons, de llarg recorregut, d’aquí el títol del nostre document de treball “Vilamajor 2019-2031”.

La política local sol deixar-se endur pel dia a dia, per les circumstàncies més o menys urgents del moment, i el que hauria de ser el més important, la visió a llarg termini, sol acabar en algun calaix esperant temps millors que mai acaben d’arribar.

Aquest document és el nostre compromís com a CanVi per a que això deixi de passar a Vilamajor.

Des de CanVi entenem la política local com la principal eina de transformació i millora de la nostra societat, i sense aquesta mirada llarga, es fa del tot impossible dur-ho a terme.

No és un llistat d’accions immediates, sinó l’horitzó que ha de marcar les accions polítiques que hem de realitzar, la lògica que ha d’impregnar les decisions que en el dia a dia anem prenem i així, tot tingui sentit, el mateix sentit.

Ens estimem Sant Antoni, i ens estimem els nostres veïns i veïnes, per això, tots els canvis que proposem, només, són per fer-nos més lliures, més solidaris i més justos.

Aquesta proposta política que us presentem ja té el recorregut d’aquests darrers 4 anys, que ens han servit per allò de que “el moviment es demostra tot caminant”, allò tan nostrat de “no és el mateix parlar que fer” i és que aquests anys ens han servit per a demostrar tot això que aquí us fem arribar. És el fruït d’anar fent feina cada dia, i sobretot amb l’ajut de tots els que us heu anat apropant en aquest temps, i és que si alguna cosa tenim clara, és que res de tot això és possible sense la vostra empenta. Des de l’Ajuntament es poden apuntar intencions, motivar projectes, però som tots i totes els que hem de fer-los possibles.

Ajuda’ns a fer-ho possible.

CanVi-Candidatura per Vilamajor

Maig del 2019

Share
%d bloggers like this: