Escriu-nos! participa@canvi.cat

Full de ruta 2019-2031

Introducció

Fa quatre anys us dèiem:

“CanVi-Candidatura per Vilamajor no és una aventura passatgera, és un projecte de fons, de llarg recorregut, d’aquí el títol del nostre document de treball “Vilamajor 2019-2031”.

La política local sol deixar-se endur pel dia a dia, per les circumstàncies  més o menys urgents del moment, i el que hauria de ser el més important, la visió a llarg termini, sol acabar en algun calaix esperant temps millors que mai acaben d’arribar.

Aquest document és el nostre compromís com a CanVi per a que això deixi de passar a Vilamajor.

Des de CanVi entenem la política local com la principal eina de transformació i millora de la nostra societat, i sense aquesta mirada llarga, es fa del tot impossible dur-ho a terme.

No és un llistat d’accions immediates, sinó l’horitzó que ha de marcar les accions polítiques que hem de realitzar, la lògica que ha d’impregnar les decisions que en el dia a dia anem prenent i així, tot sigui sentit, el mateix sentit.

Ens estimem Sant Antoni, i ens estimem els nostre veïns i veïnes, per això, tots els canvis que proposem, només, són per fer-nos més lliures, més solidaris i més justos.

Aquesta proposta política que us presentem ja té el recorregut d’aquests darrers 4 anys, que ens han servit per allò de que “el moviment es demostra tot caminant”, allò tan nostrat de “no és el mateix parlar que fer” i és que aquests anys ens han servit per a demostrar tot això que aquí us fem arribar. És el fruït d’anar fent feina cada dia, i sobretot amb l’ajut de tots els que us heu anat apropant en aquest temps, i és que si alguna cosa tenim clara, és que res de tot això és possible sense la vostra empenta. Des de l’Ajuntament es poden apuntar intencions, motivar projectes, però som tots i totes els que hem de fer-los possibles.

Ajuda’ns a fer-ho possible.”

I després d’aquests 4 anys al govern, si alguna cosa hem fet, ha estat refermar tot això que us dèiem. Evidentment, hi ha coses que l’experiència d’aquest mandat ens les fa veure diferents, però l’essència, la nostra manera de fer i de pensar, de viure i sentir, segueix sent la mateixa.

Seguim!

Ajuda’ns a fer-ho possible.

CanVi-Candidatura per Vilamajor

Maig del 2023