Escriu-nos! participa@canvi.cat

Sóc la Pilar Campos García i fa 33 anys que visc a Vilamajor. Em vaig llicenciar en Psicologia i Dret amb l’afany d’aprendre’n molt, però el que més m’ha fet aprendre per viure ha estat escoltar la gent més gran i la gent més petita: sentir la seva experiència i la seva il·lusió.

Ara que fem unes eleccions només d’àmbit municipal, em torno a presentar amb CANVI, perquè l’experiència i la il·lusió em diuen que, ara, per totes les veïnes i veïns, és aquesta la millor opció: treballar pel poble en comunitat i al marge de les diferents ideologies polítiques que cada persona tingui. La gent de la comunitat de veïnes a la qual pertanyem coneix molt bé què els és necessari per a resistir i viure millor, sosteniblement i solidària. Per a viure amb serveis i activitats culturals de qualitat. I respectant l’espai natural i urbà que ens envolta. Sap bé que, per fer-ho, hem de treballar totes juntes, participant i escoltant tothom.

Per això, em presento amb les meves companyes de CANVI i et convido que tu també ho facis. Si trobeu que les maneres de fer que s’han utilitzat fins ara no han pensat en totes les veïnes; ni han tingut prou cura de la gent; ni de l’espai on vivim, ni del que ens envolta; ni de l’escola, ni de les instal·lacions del municipi, ni del seu comerç… Us proposo fer camí juntes per buscar altres formes d’avançar noves. Fer un CANVI.

Share
%d bloggers like this: