Escriu-nos! participa@canvi.cat

El meu nom és Raül Valentín, tinc 49 anys i sóc un antic practicant del Vilamajorisme, aquella antiga creença que diu que “on millor que a Vilamajor per viure”. La vida, per pur atzar o per alguna oculta raó, t’acaba duent a llocs inesperats: i a mi, amb 5 anys, em va dur a Vilamajor. I quin encert que la meva vida sempre més hi ha estat relacionada: infància, joventut, la meva dona, el meu fill, casa nostra, la família, el futbol, la colla, en Cintu, en Joanet, … Tot m’ha passat a Sant Antoni.
I, ara fa uns anys, la vida em va dur a conèixer la política local, el nostre Ajuntament. I, tot i que mai hagués dit que seria així (aquestes coses que té la vida), em va atrapar. Vaig veure que era l’eina amb majúscules per a transformar la nostra realitat; que la millor manera per anar fent camí cap a un Vilamajor més solidari, més democràtic i més just, passava pel nostre Ajuntament. Així, i després d’anys de formació, d’anys d’adquirir experiència, d’anys de feina a l’oposició, hem arribat fins aquí. I aquest “aquí” no és ni més ni menys que una colla d’amics i amigues, agrupats al voltant d’unes sigles que, voluntàriament, no tenen cap més lligam que Vilamajor i els nostres veïns i veïnes; que ens estimem el nostre poble; i que ens apassiona aquesta feina. Què pot resultar més engrescador que treballar per millorar tot allò que t’estimes?


És el repte de les nostres vides: ajuda’ns a, entre totes, fer-ho possible.

Share
%d bloggers like this: