Escriu-nos! participa@canvi.cat

Després del ple extraordinari del mes d’octubre tornem a insistir en les mateixes coses que diem una vegada i una altra durant el nostre torn de paraula:

Volem més comunicació amb el nostre grup municipal. No ens agrada quedar al marge de les decisions que es porten al ple i no ens agrada fer servir l’abstenció en temes que son benefici per a tots però als quals no podem aportar la nostra opinió ni el nostre punt de vista perquè no ens tenen en compte.

Denunciem, des d’aquí, la impossibilitat de participació de l’oposició i la desorganització a l’hora de planificar els plens.

En aquest ple d’octubre es van proposar diverses modificacions de text de les ordenances municipals per adaptar-les a les noves lleis i un parell de punts més que no ens van comunicar per conèixer la nostra opinió. Voldríem afegir moltes més modificacions a les ordenances municipals, de fet, caldria una posada al dia de les nostres ordenances tant al vessant polític com al tècnic.

A més, la falta de previsió fa que gastem diners: el ple d’octubre constava d’un únic punt del dia que es va aprovar ràpidament. Tant és així que d’ençà que va començar el ple fins que va acabar van passar 9 minuts. El cost del mateix va ser superior al 1.000 euros* que hem pagat entre tots els vilatans. Amb una mica més de previsió, aquest punt del dia es podria haver inclòs en el ple ordinari del mes de setembre.

Us deixem aquí el video del ple extraordinari d’octubre de 2016 al que fem referència:

*La despesa aproximada, contant els nou regidors que cobren per assistir-hi 95 € cadascú, més els diners de la comissió informativa, uns 220 €, superen els 1.000 euros.
Share
%d bloggers like this:
Aneu a la barra d'eines